Almere   036 - 533 35 00   't Gooi   035 - 303 14 14

Bedrijfsvervoer

Wilt u reizen met een gezelschap van maximaal 8 personen ?
Wij rijden u graag door heel Nederland.

Voor bedrijven:
Voor overige bedrijven kunnen we verschillende diensten leveren. Denk hierbij aan jubilea-, directie- en vip-vervoer of vervoer naar verder gelegen bestemmingen in het buitenland. Voor deze speciale ritten hebben wij een aantal chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs hebben allen een zeer ruime ervaring met deze vorm van vervoer; wij schatten in dat speciaal deze mensen perfect geschikt zijn voor deze speciale diensten.

Afhankelijk van de vraag kunnen wij tegen interessante tarieven chauffeurs met auto leveren voor een all-in uurtarief. Graag willen wij deze mogelijkheid in een gesprek toelichten.

Personeelvervoer
Adi-Taxi verzorgt al jaren het personeelsvervoer van en naar het werk van diverse opdrachtgevers en de ervaring van onze cliënten is dat zij er zeker van zijn dat dit vervoer wordt uitgevoerd door vakbekwaam en betrouwbaar personeel van ons bedrijf. Mocht u vragen hebben over dit soort van vervoer dan zijn altijd bereid er met u naar te kijken en u een passende offerte te doen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten