Almere   036 - 533 35 00   't Gooi   035 - 303 14 14

TX-keur

Als kwaliteitskeur het de branche een het TX keur in het leven geroepen om onderscheid te kunnen maken tussen taxibedrijven die een hogere kwaliteitstandaard hanteren en zodat de klant weet wat hij of zij kan mag verwachten van het taxibedrijf

Adi-Taxi beschikt al langere tijd over TX keur.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten