Almere   036 - 533 35 00   't Gooi   035 - 303 14 14

Zittend ziekenvervoer

Adi-Taxi BV is gecontracteerde vervoerder voor o.a. de zorgverzekeraar Achmea/Agis en heeft directe verbinding met deze zorgverzekeraar.

Ook zijn er contracten met o.a. Delta Loyd, Friesland, Ohra en andere zorgverzekeraars. Bij deze zorgverzekeraars zult eerst moeten overleggen met Adi-Taxi BV of wij direct kunnen declareren bij deze organisaties.

Hoe kom ik in aanmerking voor ziekenvervoer?
Als Achmea/Agis klant dient u contact op te nemen met de Vervoerslijn, tel. 0900-23.02.340, zij zullen uw vervoeraanvraag beoordelen en deze registreren.

Alle kosten voor uw vervoer wordt door Adi-Taxi BV rechtstreeks gedeclareerd bij het Achmea/ Agis. U heeft hier verder geen omkijken meer naar.

Bij andere verzekeraars stuurt u de aanvraag naar het uw zorgverzekeraar ter goedkeuring. Uw zorgverzekeraar zal u schriftelijk berichten door het al dan niet toezenden van de machtiging voor vervoer.

Wat moet ik doen als ik de machtiging in bezit heb?
U neemt contact op met Adi-Taxi om u in te laten schrijven. Alle relevante gegevens om u in te schrijven staan op de machtiging.

Hoe reserveer ik een rit?
U dient bij normaliter 1 dag voor de gewenste ritdatum uw rit te reserveren. Neem contact op met de centrale van Adi-Taxi BV. Onze telefonisten zullen u vragen naar uw naam en uw zorgverzekeraar, zodat de bestelde rit correct wordt gereserveerd.

Kan ik ook meerdere ritten reserveren?
Ja, geen probleem! Met slechts één telefoontje kunt u alle gewenste ritten reserveren. Wij verzoeken u wel om eventuele wijzigingen tijdig door te geven.