Almere   036 - 533 35 00   't Gooi   035 - 303 14 14

Zittend ziekenvervoer

Adi-Taxi BV is gecontracteerde vervoerder voor o.a. de zorgverzekeraar Achmea/Agis en heeft directe verbinding met deze zorgverzekeraar.

Ook zijn er contracten met o.a. Delta Loyd, Friesland, Ohra en andere zorgverzekeraars. Bij deze zorgverzekeraars zult eerst moeten overleggen met Adi-Taxi BV of wij direct kunnen declareren bij deze organisaties.

Hoe kom ik in aanmerking voor ziekenvervoer?
Als Achmea/Agis klant dient u contact op te nemen met de Vervoerslijn, tel. 0900-23.02.340, zij zullen uw vervoeraanvraag beoordelen en deze registreren.

Alle kosten voor uw vervoer wordt door Adi-Taxi BV rechtstreeks gedeclareerd bij het Achmea/ Agis. U heeft hier verder geen omkijken meer naar.

Bij andere verzekeraars stuurt u de aanvraag naar het uw zorgverzekeraar ter goedkeuring. Uw zorgverzekeraar zal u schriftelijk berichten door het al dan niet toezenden van de machtiging voor vervoer.

Wat moet ik doen als ik de machtiging in bezit heb?
U neemt contact op met Adi-Taxi om u in te laten schrijven. Alle relevante gegevens om u in te schrijven staan op de machtiging.

Hoe reserveer ik een rit?
U dient bij normaliter 1 dag voor de gewenste ritdatum uw rit te reserveren. Neem contact op met de centrale van Adi-Taxi BV. Onze telefonisten zullen u vragen naar uw naam en uw zorgverzekeraar, zodat de bestelde rit correct wordt gereserveerd.

Kan ik ook meerdere ritten reserveren?
Ja, geen probleem! Met slechts één telefoontje kunt u alle gewenste ritten reserveren. Wij verzoeken u wel om eventuele wijzigingen tijdig door te geven.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten